Nová registrace
Zapomenuté heslo
Přihlásit
Vyhledat

Blond čokoláda Valrhona s Maldon mořskou solí, černým sezamem a mandlemi z Avoly

Hlavní přísady:
Maldonská mořská sůl
Semínka černého sezamu

Hmotnost a velikost: 100 g blond čokolády Valrhona + posyp,
( rozměry krabičky 270 x 100 x 11 mm )

Maldonská mořská sůl – semínka černého sezamu – sicilské mandle (BL101)

Výrobek s jedinečným charakterem: dominuje zde dualita pražených černých sezamových semínek ...

Skladem. Dodáme do úterý, 2. 4. 2024

O čokoládě

Výrobek s jedinečným charakterem: dominuje zde dualita pražených černých sezamových semínek a maldonské mořské soli, která je zvýrazněná karamelovými tóny blond čokolády.

Složení

Každá ze surovin je sama o sobě námětem na gastronomický román. Pocházejí z těch nejproslulejších lokalit. 

Blond čokoláda Valrhona Mandle z Avoly Maldonská mořská sůl Semínka černého sezamu
Blond čokoláda Valrhona Mandle z Avoly Maldon mořská sůl Semínka černého sezamu

Výživové hodnoty

Energetická hodnota 2463 kJ, 592 kcal
Tuky 42 g
Nasycené mastné kyseliny 22 g
Sachadiry 43 g
z toho cukry 44 g
Bílkoviny 9.6 g
Sůl 0.14 g

Získaná ocenění

chocoMe opakovaně získává ceny v nejprestižnějších gastronomických soutěžích.  Krabičky chocoMe bodují na designových soutěžích. Uvidíte, že vybalování čokolád se pro vás stane nebezpečně návykovým rituálem.

   

Ruční výroba

Čokoláda je vyrobena podle tradičních postupů. Je výsledkem ruční práce lidí, kteří do každé tabulky vkládají 100 % svých zkušeností a lásky k tomuto sladkému řemeslu.

  

Darujte čokoládu

V nákupním košíku zaškrtněte dárkové balení a my Vám zboží zabalíme bez faktury do speciální krabice s možnosti věnování.

K tomuto produktu uživatelé kupují

Jak si vybrat?
3 rychlé tipy, které vám pomůžou vybrat kvalitní čokoládu
Božská předehra
Padesát plus JEDEN odstínů temnoty – Vášeň zaručena
čokoládový dárek
Čokoláda jako dárek - Věnujte své lásce všechno!

Proč ochutnat

01
Ty nejlepší suroviny
02
Bez
barviv
03
Jedinečná kombinace
04
Ruční
výroba
05
Vysoký obsah kakaa
Odběr těch nejsladších novinek