Nová registrace
Zapomenuté heslo
Přihlásit
Vyhledat

Blond čokoláda Valrhona s uzenou mořskou solí, pekanové ořechy, sušený karamel

Hlavní přísady:
Pekany
Uzená mořská sůl
Lyofilizovaný karamel

Hmotnost a velikost: 100 g blond čokolády Valrhona + posyp,
( rozměry krabičky 270 x 100 x 11 mm )

Uzená mořská sůl – pekanové ořechy – lyofilizovaný karamel (BL103)

Uzená mořská sůl z Irského moře dělá divy s dvojicí karamelizovaná blond čokoláda – lyofilizovaný ...

Skladem. Dodáme do úterý, 23. 10. 2018

O čokoládě

Uzená mořská sůl z Irského moře dělá divy s dvojicí karamelizovaná blond čokoláda – lyofilizovaný karamel: komplexní karamelové aroma se prolévá a proplouvá celou kompozicí a jemně se snoubí s krémovými pekanovými ořechy. 

Složení

Každá ze surovin je sama o sobě námětem na gastronomický román. Pocházejí z těch nejproslulejších lokalit. 

Blond čokoláda Valrhona Pekanové ořechy Uzená mořská sůl Sušený karamel
Blond čokoláda Valrhona Pekanové ořechy Uzená mořská sůl Sušený karamel

Výživové hodnoty

Energetická hodnota 2465 kJ, 593 kcal
Tuky 42 g
Nasycené mastné kyseliny 23 g
Sachadiry 43 g
z toho cukry 43 g
Bílkoviny 9.3 g
Sůl 0.14 g

Získaná ocenění

chocoMe opakovaně získává ceny v nejprestižnějších gastronomických soutěžích.  Krabičky chocoMe bodují na designových soutěžích. Uvidíte, že vybalování čokolád se pro vás stane nebezpečně návykovým rituálem.

 

Ruční výroba

Čokoláda je vyrobena podle tradičních postupů. Je výsledkem ruční práce lidí, kteří do každé tabulky vkládají 100 % svých zkušeností a lásky k tomuto sladkému řemeslu.

  

Darujte čokoládu

V nákupním košíku zaškrtněte dárkové balení a my Vám zboží zabalíme bez faktury do speciální krabice s možnosti věnování.

Jak si vybrat?
3 rychlé tipy, které vám pomůžou vybrat kvalitní čokoládu
Božská předehra
Padesát plus JEDEN odstínů temnoty – Vášeň zaručena
čokoládový dárek
Čokoláda jako dárek - Věnujte své lásce všechno!

Proč ochutnat

01
Ty nejlepší suroviny
02
Bez
barviv
03
Jedinečná kombinace
04
Ruční
výroba
05
Vysoký obsah kakaa
Odběr těch nejsladších novinek