Pouze z perfektních detailů může vzniknout dokonalý celek. A tak zatímco se nadnárodní giganti předhánějí v tom, čím ošidí své produkty příště, my zůstáváme věrni klasice.
Dáváme do čokolád jen kvalitní suroviny.
Není dobrý pro nás ani naši planetu. A protože obojí je nutné chránit, v našich čokoládách ho nenajdete.
A dalších laciných výplní – to prostě není náš styl. Používáme výhradně „echt“ ingredience plné prospěšných látek.
Při výrobě čokolád nepřišla k úhoně ani jedna zvířecí duše. Mlsat bez výčitek mohou vegetariáni i příznivci BIO dobrot.
Pistácie z Bronte, kakaové boby z Madagaskaru, kávová zrnka z Etiopie. Každá z našich surovin je sama o sobě námětem na gastronomický román. Pocházejí z těch nejproslulejších lokalit, ze dvou desítek zemí světa, z 5 kontinentů. A kdyby tučňáci v Antarktidě pěstovali kakaovník, bylo by jich nejspíš 6.