Nová registrace
Zapomenuté heslo
Přihlásit
Vyhledat

Hořká čokoláda s růžovým pepřem, kousky jahod a pistáciemi ze sicilského Bronte

Hlavní přísady:
Mrazem sušené ovoce
66% hořká čokoláda Valrhona
Koření z pohádkových zemí Orientu
Pistácie

Hmotnost a velikost: 100 g hořké čokolády + posyp,
( rozměry krabičky 270 x 100 x 11 mm )

Máte rádi pořádné výzvy? S kvalitní hořkou čokoládou v základu tvoří všechny ostatní ingredience dokonalou souhru chutí a barev. Kousky ...

Skladem. Dodáme do pondělí, 22. 4. 2024

O čokoládě

Máte rádi pořádné výzvy? S kvalitní hořkou čokoládou v základu tvoří všechny ostatní ingredience dokonalou souhru chutí a barev. Kousky jahod skvěle vyvažují štiplavou, ale přesto jemnou chuť růžového pepře a se smaragdově zelenými sicilskými pistáciemi tvoří ideální a možná trochu nečekanou kombinaci. Je tak trochu jako žena. Na první pohled sladká a křehká, ale uvnitř divoká a chvílemi i trochu nevyzpytatelná. Tak zahoďte stud a zkuste ji zkrotit.

Složení

Každá ze surovin je sama o sobě námětem na gastronomický román. Pocházejí z těch nejproslulejších lokalit. 

Hořká čokoláda Valrhona 66% Mrazem sušené ovoce Pistácie Růžový pepř
Hořká čokoláda Valrhona 66% Mrazem sušené ovoce Pistácie Růžový pepř

Výživové hodnoty

Energetická hodnota 2210 kJ, 533 kcal
Tuky 38 g
Nasycené mastné kyseliny 21 g
Sachadiry 34 g
z toho cukry 31 g
Bílkoviny 8 g
Sůl 0.01 g

Ruční výroba

Čokoláda je vyrobena podle tradičních postupů. Je výsledkem ruční práce lidí, kteří do každé tabulky vkládají 100 % svých zkušeností a lásky k tomuto sladkému řemeslu.

Darujte čokoládu

V nákupním košíku zaškrtněte dárkové balení a my Vám zboží zabalíme bez faktury do speciální krabice s možnosti věnování.

Jak si vybrat?
3 rychlé tipy, které vám pomůžou vybrat kvalitní čokoládu
Božská předehra
Padesát plus JEDEN odstínů temnoty – Vášeň zaručena
čokoládový dárek
Čokoláda jako dárek - Věnujte své lásce všechno!

Proč ochutnat

01
Ty nejlepší suroviny
02
Bez
barviv
03
Jedinečná kombinace
04
Ruční
výroba
05
Vysoký obsah kakaa
Odběr těch nejsladších novinek