Nová registrace
Zapomenuté heslo
Přihlásit
Vyhledat

Mléčná čokoláda s pekanovými ořechy, červeným rybízem a pistáciemi z Bronte

Hlavní přísady:
40% mléčná čokoláda
Pistácie
Rybíz

Hmotnost a velikost: 50 g čisté mléčné čokolády + posyp,
( rozměry krabičky 110 x 110 x 11 mm )

Na první pohled vypadá až trochu nebezpečně. Výrazná červená a smaragdově zelená barva vyvolávají pokušení ...

Skladem. Dodáme do čtvrtku, 20. 12. 2018
129 Kč

O čokoládě

Na první pohled vypadá až trochu nebezpečně. Výrazná červená a smaragdově zelená barva vyvolávají pokušení a možná i naznačují, že by se člověk měl mít na pozoru. Jak si ji jednou pustíte k tělu, je s vámi (nebo aspoň s vašimi dobrými předsevzetími) amen. Mléčná čokoláda s lehce nasládlými pekanovými ořechy a italskými pistáciemi tvoří ladný akord, k němuž lehce nakyslý červený rybíz přidává zajímavě kontrastní kontrapunkt. Tak na nic nečekejte a vyzkoušejte tuhle rafinovanou souhru chutí. Zamilujete se na první kousnutí!

Složení

Každá ze surovin je sama o sobě námětem na gastronomický román. Pocházejí z těch nejproslulejších lokalit. 

Mléčná čokoláda 40% Mrazem sušené ovoce Pekanové ořechy Pistácie
kakaové boby z Madagaskaru Mrazem sušené ovoce Pekanové ořechy Pistície

Výživové hodnoty

Energetická hodnota 2452 kJ, 590 kcal
Tuky 43 g
Nasycené mastné kyseliny 21 g
Sachadiry 39 g
z toho cukry 37 g
Bílkoviny 9.5 g
Sůl 0.05 g

Ruční výroba

Čokoláda je vyrobena podle tradičních postupů. Je výsledkem ruční práce lidí, kteří do každé tabulky vkládají 100 % svých zkušeností a lásky k tomuto sladkému řemeslu.

  

Darujte čokoládu

V nákupním košíku zaškrtněte dárkové balení a my Vám zboží zabalíme bez faktury do speciální krabice s možnosti věnování.

Jak si vybrat?
3 rychlé tipy, které vám pomůžou vybrat kvalitní čokoládu
Božská předehra
Padesát plus JEDEN odstínů temnoty – Vášeň zaručena
čokoládový dárek
Čokoláda jako dárek - Věnujte své lásce všechno!

Proč ochutnat

01
Ty nejlepší suroviny
02
Bez
barviv
03
Jedinečná kombinace
04
Ruční
výroba
05
Vysoký obsah kakaa
Odběr těch nejsladších novinek