V chocoMe za sebou máme vůbec nejintenzivnější období vývoje nových chocovinek. Vznikla celá řada nových delikates z ještě lepší čokolády a už se nemůžeme dočkat, až vám je všechny představíme. Voilà!
Jako první vám chceme představit úplně novou řadu chocoMe. Na celém světě existuje jen několik málo čokoládoven, které jsou schopné něco takového vyrobit. O to větší radost máme, že vám tento unikát můžeme přinést.
chocoMe Petit vychází ze svého názvu. “Petit” znamená ve francouzštině malý, drobný. Přesně takové jsou nové, jemné kostičky čokolády, vytvořené jako dokonalá, chuťově vyvážená sousta. V balení najdete 21 kousků čokoládových čtverečků o velikosti 3 x 3 cm silných jen 5 mm a přesto s jedinečnou náplní. Kouzlo spočívá i ve výrobě, kdy formičky plníme čokoládou i náplní zároveň.
Také u chocoMe Petit jsme si dali záležet na balení. Čokoládky jsou poskládané do “šuplíčku” originálním, praktickým způsobem, díky kterému jednotlivé kostičky snadno vyjmete.
Čokoládové kostičky s karamelem a yuzu
Karamel ochucený Japonci zbožňovanou delikatesou yuzu (japonský citrus) s intenzivní vůní, zabalený v té nejkvalitnější 70% hořké čokoládě. Výsledkem je lahodný čokoládový kousek s dokonalou rovnováhou chutí. Díky nakyslé příchuti je čokoláda ještě přitažlivější ;)
Čokoládové kostičky s karamelem, yuzu, marakujou a černým sezamem
Tropická marakuja je neodolatelná v kombinaci s jemným karamelem s čerstvě praženými semínky černého sezamu. To vše v luxusní 70% hořké čokoládě.
Čokoládové kostičky s praženými lískovými oříšky a etiopskou kávou Harrar
Ty nejlahodnější lískové oříšky s etiopskou kávou v krustě z jemné mléčné čokolády. Pro naši mléčnou čokoládu používáme jediné původní kakaové boby z Ghany. Dostává se vám tedy té nejlepší kvality a chuťového zážitku.
Představujeme vám také zbrusu novou řadu oblíbeného degustačního balíčku pralinek Raffinée se čtyřmi příchutěmi v jednom balení. Můžete se těšit na čtyři různé druhy čokolády - mléčnou, bílou, blond a červenou Ruby čokoládu.
Jaké pralinky na vás v balení čekají?
Lískové oříšky Piemonte obalené v mléčné čokoládě s oříškovou příchutí a mleté etiopské kávě Harrar
Kantonské makadamové oříšky v blond čokoládě, s boby tonka a kakaovým práškem
Černý rybíz sušený mrazem, obalený v borůvkovém jogurtu a bílé čokoládě
Sicilské mandle v čokoládě z kakaových bobů Ruby
Na závěr jsme si nechali jako “třešničku”na dortu Voilé Mango. Mango patří k nejoblíbenějšímu ovoci našeho zakladatele Gábora Mészárose. Roky hledal ty správné ingredience pro fantastický výsledek. Konečně našel - v Thajsku. Šťavnaté plátky manga jsme oblékli do francouzské hořké čokolády se 70% kakaa a velmi intenzivní kakaovou chutí. Čeká na vás nezapomenutelný zážitek!
A to stále ještě není všechno! Podařilo se nám najít ještě lepší mléčnou čokoládu s vyšším obsahem kakaa a bílou čokoládu s ještě méně cukrem a vyšším podílem kakaového másla. Můžete se tedy těšit na ještě lepší kvalitu a intenzitu chutí.