Je jedno, jestli tomu budeme říkat láska, vášeň, osudová přitažlivost nebo chorobná závislost. chocoMe vás nenechá chladnými.
V čokoládové dílně chocoMe nenarazíte na pásy ani masivní stroje, které by každý den poslaly do světa tisíce výrobků.
Každá čokoláda je výsledkem ruční práce lidí, kteří do každé tabulky vkládají 100 % svých zkušeností a lásky k tomuto sladkému řemeslu.
Občas je to pořádná piplačka, ale stojí to za to.
Dokonalý výrobek může vzniknout je z dokonalých surovin. Při výrobě čokolád chocoMe se jich používá 80 a všechny pocházejí z těch nejproslulejších lokalit na světě.
Čokoláda z Madagaskaru, kávová zrna z Etiopie, pistácie z Bronte, mandle ze Sicílie, lískové ořechy z Piemontu, černá sůl z Tahiti, okvětní lístky z... Přesvědčeni?
Společnost Callebaut je největším zpracovatelem kakaových bobů na světě a její čokoláda bývá považována za nejlepší v Belgii. Což je skoro totéž jako nejlepší na světě.
Čokolády chocoMe vyrábíme ze 100% kakaového másla Callebaut. Jinými slovy to znamená, že vyšší kvalitu si už lze jen dost těžko představit.
K výrobě čokolád přistupujeme stejně, jako bychom navrhovali kvalitní hudební nástroj či dokonalý šperk.
To například znamená, že neprojdou polámané oříšky ani deformované ovoce. Nebo že každý plod a každičký lísteček je na čokoládu naaranžován ručně.
Dokážete si představit tu dřinu? My bohužel ano! Ale stejně nám to stojí za to.
Napadlo by vás zdobit čokoládu okvětními lístky růží? Sypat ji černou lávovou solí nebo šupinkami jedlého zlata? Drtit na ni kávu, pepř a chilli?
V chocoMe nás to nejen napadlo, ale dokonce jsme takové čokolády i vyrobili.
A stovky dalších, které zaručeně nikde jinde nenajdete.
Tak jako ke každému luxusnímu šperku náleží dokonalá krabička, tak ani čokolády chocoMe byste si asi úplně nevychutnali, kdyby vám přišly zabalené v alobalu.
Krabičky produktů chocoMe bodují na designových soutěžích a uvidíte, že vybalování čokolád se pro vás stane nebezpečně návykovým rituálem.
Ale pozor - nejsou jen na parádu. Plní taky ochrannou funkci.
Stará moudrost praví: Jí se i očima.
Ale v případě chocoMe to není přesné. chocoMe se totiž jí všemi smysly. Barevné kompozice z ovoce, květin či ořechů jsou takovým předkrmem pro zrak.
Reliéfy vytvořené posypem nasytí hmat. Při rozbalování a lámání čokoládové tabulky poskytnete potravu sluchu. No a čich i chuť si konečně přijdou na své, až se do téhle luxusní kakaové hmoty pořádně zakousnete.